OVER

Gedeeld door Maastricht

Godelieve meijers

Gedeeld door maastricht

Wie is Maastricht? De oude vrouw, die al haar hele leven met hakken over de kinderkopjes haar boodschappen gaat doen? De Duitse student die alleen zijn Duitse studie genoten kent? De jongen van de snackbar die vloeiend Maastrichts en Marokkaans spreekt? Dat meisje met die snelle pony van de toneelschool? De man die, dag in dag uit, op het balkon zit met een licht verbrande buik? Wij, van Godelieve Theater, gaan met alle soorten bewoners van Maastricht in gesprek, op zoek naar hun verhalen. Op Zoek naar wat hen bindt. Wij gaan opzoek naar het Maastricht van toen en het Maastricht van nu.


Door verhalen van toen te verbinden aan ervaringen van nu, hopen wij naar de toekomst te kunnen kijken. Wat bindt Maastricht in deze tijden van Corona waar afstand houden en iemand niet aanraken liefdevol is? Het zijn tijden waarin we extra op onze buur zijn aangewezen en minder op de verre vriend. Maar wie is die buur eigenlijk? 
Wij maken een theatrale audiotour door Maastricht waarin we de verhalen die wij verzameld hebben terug geven aan de stad.
Pers bericht DE LIMBURGER:
Persbericht PARKSTAD ACTUEEL: